Een aangename verassing

 In Grafstenen, social media

Goedemiddag,

Vandaag delen wij ook het eind resultaat van het tweede gewonnen hart, van Kimberley glazemaker!

Zaterdag 1 juli kwam onze winnares langs op kantoor om een steensoort en tekst uit te kiezen voor op het stenen hart. Dit is tenminste wat Kimberley dacht dat zij kwam doen, maar we hadden nog een verassing voor haar achtergehouden. Hier bij Zegstroo Grafmonumenten waren wij erg ontroerd door haar verhaal en hadden daarom besloten de prijs iets uit te breiden. De steen die zij mocht komen uitzoeken voor haar moeder was dan ook niet 20×20, maar 50×50 cm groot.

Toen wij dit aan de gelukkige winnares zelf vertelde zei zij niet veel, maar van haar gezicht was af te lezen hoe blij verrast en dankbaar zij was. Al gouw gooide Kimberley dit goede nieuws in de familie whatsapp en was er een snel overleg wat er op deze steen zou komen te staan.  Na enkele minuten kwam al het eerste idee, en ook gelijk het beste idee. Een mooie originele tekst, wat veel vertelde met weinig woorden.

Altijd samen, nooit alleen.

Onafscheidelijk samen één.

Nadat de steen en de tekst waren uitgekozen ging iedereen meteen aan het werk zodat dit hart z.s.m. klaar zou zijn en geplaatst kon worden. Dit gebeurde in een snel tempo, binnen één week kon het monument geplaatst worden.

Hier in ons eigen dorp op begraafplaats Houtrijk en Polanen waren wij zaterdag 8 juli te vinden, samen met Kimberly en haar familie. Op deze mooie dag hebben wij gezamenlijk het stenen hart geplaatst op het graf van haar moeder.

Deze dag zagen we dan ook de blikken van enkelen andere familie leden toen wij het hart ook aan hen lieten zien. Iedereen was super tevreden en ontroerd van het eindresultaat, ook zijn wij zelf erg tevreden met het resultaat en blij dat wij Kimberley en haar familie konden helpen om een speciaal plekje te creëren waar zij hun geliefde moeder kunnen gedenken.

Recent Posts

Laat uw reactie achter