Grafsteen

Bent u op zoek naar een grafsteen? Dan bent u bij Zegstroo Grafmonumenten op het juiste adres. Wij hebben diverse grafstenen in ons assortiment. Of u nu op zoek bent naar grafsteen, die van natuursteen is gemaakt. Of een grafsteen, die gemaakt is van RVS (Roest Vrij Staal). Ook hebben wij grafstenen die gemaakt zijn van glas en gecorrodeerd staal.

Wat is een grafsteen?

Nog even in het kort wat is een grafsteen? Een grafsteen markeert de plek waar iemand begraven is met een steen. Dit kan gemarkeerd worden met alleen een liggende plaat, ook wel een grafzerk genoemd. Of met een staande steen. Van oudsher worden grafstenen gemaakt van steen en met name natuursteen, zoals graniet.

Op onze pagina Onze grafstenen vindt u een overzicht van onze grafstenen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in Zwanenburg.

Onderhoud 1

Ondanks dat wij de prijzen van een grafsteen scherp houden zorgen wij wel dat de grafsteen naar u wens voldoet. Wij kunnen een 3d ontwerp maken met uw tekstkeuze en uw lettertype, waardoor u precies weet hoe de grafsteen er daadwerkelijk uit komt te zien. Tussendoor bent u natuurlijk van harte welkom om de voortgang van het beletteren van de grafsteen te bekijken.

Ons bedrijf Zegstroo Grafmonumenten, onderdeel van Zegstroo Natuursteen BV, is gevestigd in Zwanenburg. Wij verkopen naast de grafstenen ook grafurnen, vazen, grind en split. In onze showroom en inspiratietuin kunnen wij onze gehele collectie laten zien. Onze medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom dus gerust langs en kijk rustig rond bij Zegstroo Grafmonumenten te Zwanenburg.

Wilt u zeker zijn zeker dat één van de medewerkers tijd voor u heeft. Maak dan telefonisch of via de mail een afspraak.