Kosten grafsteen

Wanneer u gezocht heeft naar kosten grafsteen, dan bent u op deze pagina op het juiste adres. Wij van Zegstroo Grafmonumenten uit Zwanenburg hebben de kosten van grafstenen op deze website staan. Vrijwel alle kosten van een grafsteen, die op onze website staan zijn inclusief plaatsing, btw en fundering. De enige kosten die erbij komen zijn de letters.

Wilt u weten wat kosten zijn van de door u gekozen grafsteen inclusief de letters? Stuur ons dan een mail voor prijsopgaaf of neem telefonisch contact met ons op. Wij proberen binnen ons assortiment grafstenen voor ieder budget een keuze te hebben.

Kosten grafsteen

In ons assortiment grafstenen hebben wij verschillende prijsklasse. Het maakt natuurlijk een verschil of u kiest voor een eenvoudig grafsteen of een exclusief ontwerp. Natuurlijk telt de materiaalkeuze ook mee in kosten van een grafsteen.

Wij kunnen ieder grafsteen goedkoop leveren doordat wij zonder tussenkomst van een leverancier of tussenpersoon de grafstenen inkopen. Onze prijzen van grafstenen zijn altijd inclusief betonfundatie, plaatsing en BTW. Binnen een straal van 40km van ons bedrijf brengen wij geen extra kosten in rekening.

Zegstroo werkplaats 1

Soorten grafstenen, urnen en gedenkstenen

Hieronder vindt u enkele soorten grafstenen, die wij leveren. Natuurlijk zijn vrijwel alle soorten te leveren in verschillende materiaal soorten, zoals natuursteen, glas, roestvrij staal of gecorrodeerde staal. Mocht u enkele voorbeelden willen zien dan klikt u op de desbetreffende button.

Eenvoudige grafstenen

Een eenvoudig grafsteen wil niet automatisch zeggen een goedkope grafsteen. De eenvoud zit hem in het ontwerp. Wanneer u niet houdt van extra versiering, maar van een strakke vormgeving dan bent u met de eenvoudige grafstenen op de juiste plaats.

Bijzondere grafstenen

Onder de bijzondere grafstenen vindt u reeks aan grafstenen. De één is bijzonder door zijn versiersels, de andere met materiaal en de ander heeft weer een eigenaardig design. Kortom een diversiteit aan grafstenen kunt u hier vinden.

Hartmodel grafstenen

Wij hebben in onze collectie veel hartmodel grafstenen. De hartmodel grafstenen zijn er in een eenvoudige, maar ook in bijzondere modellen. Ook voor ieder budget hebben wij wel een hartmodel in onze collectie.

Budget grafstenen

Wanneer u op zoek bent naar een goedkoop grafsteen dan zit u met de budget grafstenen in de juiste categorie. Ook in deze categorie vindt u mooi vormgegeven grafstenen en een hoogwaardige kwaliteit.

Zwerfkei

Een zwerfkei kunt u ook gebruiken als grafsteen. De verschillende zwerfkeien kunnen met eigen tekst opgemaakt worden. Bekijk enkele voorbeelden van zwerfkeien via onderstaande button.

Urngraf

Wanneer u een urn wilt begraven dan is een urngraf een mooi aandenken op de plaats waar deze begraven ligt. De urngraven zijn er in diverse kleuren en kunnen met eigen opgemaakt worden.

Vazen

Het graf een mooi sieraad geven in de vorm van een natuursteen vaas. In onze showroom hebben we enkele modellen staan. De vazen zijn in elke gewenste kleur verkrijgbaar.

Grind en split

Als u geen dekplaat op het graf wil kunt u ervoor kiezen om het op te vullen met grind of split. Wij leveren verschillende soorten maten, kleuren en vormen. U kunt ze bekijken in onze showroom. Bij uw grafsteen kunt u ook een tuinstrook nemen.

 

Laat uw reactie achter