Oriënteren bij Zegstroo Grafmonumenten

Bij Zegstroo Grafmonumenten willen wij u de ruimte geven om op uw gemak te oriënteren. Wij bieden u hiervoor ruimte op onze website, showroom en inspiratietuin. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken om uw wensen te bespreken.

Op onze website

Op onze website proberen wij onze collectie aan grafmonumenten, urnen en zerken te laten zien. U kunt met behulp van de filters gemakkelijk zoeken. Wanneer u gevonden heeft waar uw voorkeur ligt dan kunt u een vrijblijvende offerte opvragen. Natuurlijk kunt u ook langskomen, want vrijwel alle grafmonumenten, urnen en zerken hebben wij ook echt staan. U bent natuurlijk van harte welkom op onze openingstijden. Of wilt u liever een afspraak maken? Dan kan dat via deze link of door met ons te bellen.

In onze showroom

In onze showroom hebben wij een deel van onze collectie grafmonumenten, urnen en zerken opgesteld. Door de grafmonumenten de ruimte te geven kunt u ze goed en rustig bekijken. Van vrijwel iedere steen- en kleursoort hebben wij een voorbeeld. In de showroom hebben wij tevens een ruimte opgesteld waar wij rustig u wensen kunnen bespreken. U bent natuurlijk van harte welkom op onze openingstijden. Of wilt u liever een afspraak maken? Dan kan dat via deze link of door met ons te bellen.

In onze inspiratietuin

In onze inspiratietuin hebben wij nog meer grafmonumenten en gedenkstenen staan. Samen met onze showroom kunnen wij zo een groot gedeelte van onze collectie grafmonumenten en gedenkstenen laten zien. Net als in onze showroom kunt u rustig en op uw gemak rondkijken en ideeën opdoen.

Advies bij uw keuze

Wanneer u een afspraak maakt met ons dan kunnen wij ruim de tijd voor u vrij maken om alle aspecten rondom de grafmonumenten of urnen met u doornemen. Met onze achtergrond kunnen wij u adviseren op alle vlakken van de grafmonumenten en gedenkstenen. Of dit nu de technische aspecten zijn zoals de materialen, de duurzaamheid van de materialen of de benodigde onderhoud. Daarnaast kunnen wij u een digitaal voorbeeld laten zien van uw tekst op de gewenste grafsteen.

Wilt u meer weten over onze werkwijze?