Werkwijze bij Zegstroo Grafmonumenten

Een passende grafsteen, grafzerk of urn uitzoeken voor een dierbare is al lastig genoeg. Wij willen u daarin ondersteunen door u de tijd te geven om te oriënteren en ruim de tijd te nemen voor een persoonlijk advies. In dit advies proberen wij uw wensen te vertalen naar een concrete oplossing. Wat u nog meer van ons en de grafstenen kunt verwachten vindt u hieronder.

Samen in gesprek

Door samen in gesprek te gaan komen we uiteindelijk tot een oplossing, waarin wij proberen al uw wensen in op te nemen. Mochten u wensen niet uitgevoerd kunnen worden dan vertellen wij u dat natuurlijk ook. Dan proberen wij tot een andere oplossing te komen, waarin u zich natuurlijk ook kunt vinden.

Naast het bespreken van uw wensen komt natuurlijk ook de levertijd aanbod. En de garantie en kwaliteit van ons assortiment aan grafstenen, grafzerken en urnen. Ook de prijs is natuurlijk niet onbelangrijk en daarom bieden wij u altijd de meest scherpe prijs van Nederland.

Scherp geprijsd

Een begrafenis brengt een hoop kosten met zich mee. Bij Zegstroo Grafmonumenten zorgen wij altijd voor de scherpste prijs van Nederland. Door de inkoop te doen zonder tussenpersonen of leveranciers kunnen kunnen wij de goedkoopste zijn van Nederland.

Onze prijzen zijn altijd inclusief betonfundatie, plaatsing en BTW. Binnen een straal van 40km van ons bedrijf brengen wij geen extra kosten in rekening.

Op tijd leveren

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk de levertijd. Alle grafmonumenten en gedenkstenen die wij hebben staan kunnen wij bijna direct leveren. Mocht u een specifieke wens hebben geven wij u altijd een realistische leverdatum.

Op basis van uw ontwerp

De mogelijkheden met tekst, foto’s of eigen ontwerp zijn eindeloos. We kunnen het zowel in glas, natuursteen of rvs laseren of stralen. Mocht u liever de tekst in bronzen letters geplaatst hebben dan kan dit natuurlijk ook.

Zegstroo steentjes

Kwaliteit & garantie

Ondanks onze scherpe prijsstelling in ons assortiment grafstenen, gedenkstenen en urnen zorgen wij altijd voor de best mogelijk kwaliteit. Wij werken uitsluitend met bekende leveranciers, die al jaren hun afspraken nakomen. Mocht u meer willen weten over de kwaliteit en levensduur van onze producten vraag dit dan even na bij één van de medewerkers.

Om u het vertrouwen te geven, dat wij alleen kwaliteit producten hebben geven wij daarom ook 25 jaar garantie op ons assortiment.

Wilt u zelf niet het onderhoud aan het graf verzorgen, dan kunnen wij dat ook verzorgen. Hierdoor ligt u graf er altijd verzorgd bij.

Zegstroo werkplaats 1

Onze werkplaats

Onze werkplaats bevindt zich aan de Kuyperlaan 26, waar we u gedenksteen van tekst of eigen ontwerp voorzien. Op het moment van tekst plaatsen kunt u, op afspraak,  altijd komen kijken. Het stralen en inkleuren gebeurt zeer nauwkeurig en professioneel. Ons machinepark bestaat uit een zaagmachine, CNC machine, zandstraal machine, schuur en polijstmachine. Deze machines worden gebruikt om elk gewenst model voor u te realiseren.